Wie zijn we?

Op 2 februari 2007 werd onze supportersclub boven de doopvont gehouden.

Sindsdien zijn we uitgegroeid tot een volwaardige supportersvereniging binnen de grote blauw-witte Buffalo-familie. Hoogtepunten in ons bestaan zijn ongetwijfeld de twee bekerfinales (in 2008 en 2010) die we mochten beleven: samen met ons vertrok een uitgebreide colonne bussen vol Buffalo supporters uit Gavere en omstreken richting Heizel om er een onvergetelijk moment te beleven.

De Blue-White Indians Gavere zijn een familiale club waar iedereen welkom is en waar sfeer en plezier op de eerste plaats staan. We waken er over dat deze waarden steeds gerespecteerd worden.

Onze hoofdtaak bestaat er in om verplaatsingen te organiseren in het kader van de wedstrijden van onze favoriete ploeg, KAA Gent. Hierbij vertrekken we steeds vanuit ons lokaal, café Kleinen Breughel te Gavere (in de Scheldestraat 24). In dit gezellige en sfeervolle café staan uitbaters Eddy en Nathalie steeds klaar voor hun cliënteel, en serveren ze u graag een lekker pintje.

We blijven uiteraard steeds achter onze ploeg staan. Dat was ook het geval tijdens de jaren waarin het sportief iets minder goed verliep. Maar we waren er van overtuigd dat, met de steun van de Blue-White Indians Gavere en alle Buffalo-supporters, de mooie momenten zoals we die een aantal jaren geleden mochten beleven, zouden terugkomen.

Maar dat het seizoen 2014-2015 zo'n voltreffer zou worden, dat had niemand vooraf gedacht. Voor de eerste keer in hun bestaan werden de Buffalo's landskampioen. Dat werd ook binnen onze supportersclub uitvoerig gevierd. We kijken dan ook uit naar het komende seizoen, met ons eerste optreden in het Europees kampioenenbal.

 

Buffaloooooooooooooooooooooooooooooo