25/8/2018: Cercle Brugge - KAA Gent : schrijf je snel in!

Ondertussen hebben de Buffalo's stilaan de aansluiting met de top gevonden, en ondanks de vele werkpunten wordt de weg naar het doel vlotter en vlotter gevonden. Hopelijk is dit het begin van een mooie reeks, met mooier en beter voetbal dat zich eveneens vertaalt in de resultaten ...

Na het Europees avontuur tegen Bordeaux is het weer tijd voor de vaderlandse competitie, en op zondag 2 september wacht de verplaatsing naar Jan Breydel. Neen, niet tegen Club maar wel tegen Cercle Brugge. De Vereniging kent een aardige competitiestart, en wordt een niet te onderschatten tegenstander. De wedstrijd start om 18u.

Voor deze wedstrijd geldt COMBIREGELING . Meereizen met een erkende supportersclub is m.a.w. een must. Heb je zin om deze verplaatsing met de Blue-White Indians Gavere mee te maken, dan is het nu het moment om je in te schrijven.

De prijzen zijn als volgt (zitplaatsen):

18 jaar en ouder: ticket 21€ + bus 10.5€ + drank 4.5€ = 36€ (niet-leden betalen 5€ meer)
16-17 jaar: ticket 16€ + bus 10.5€ + drank 4.5€ = 31€ (niet-leden betalen 5€ meer)
-16 jaar: ticket 16€ + bus 5.5€ + drank 4.5€ = 26€ (zelfde prijs voor niet-leden)

Inschrijven kan tot en met dinsdag 28 augustus om 12u, en dient te gebeuren hetzij via e-mail, hetzij via de online applicatie op deze website.

Op de dag van de wedstrijd komen we samen rond 15u30 in ons lokaal, café Kleine Breughel te Gavere (in de Scheldestraat, bij Eddy en Nathalie).