4/1/2019: Happy 2019!

Het bestuur van de Blue-White Indians Gavere wil al haar leden, sympathisanten en Buffalo-supporters een spetterend jaar 2019 toewensen, met in de eerste plaats een goede gezondheid !

Het afgelopen jaar was er één met hoogtes en laagtes voor de Buffalo's. En het blijft zoeken naar regelmaat in de prestaties. De trainerswissel in oktober 2018 bracht aanvankelijk niet veel soelaas, maar de laatste wedstrijden van 2018 brachten de supporters toch wat meer vreugde bij het aanmoedigen van hun favoriete ploeg. Een kwaliteitsinjectie is een absolute must willen we alsnog Play-Off 1 halen. En het zal aan de spelerskern zijn om telkens weer tot het uiterste gaan. Met wat meer grinta is er zoveel meer mogelijk …

Loopt het vooralsnog niet zo vlot in de competitie, dan biedt de Beker van België (aka de Croky Cup) ons des te meer een mooie opportuniteit. De Buffalo's staan op 2 wedstrijden van kwalificatie voor een nieuwe finale in het Koning Boudewijnstadion te Brussel. M.a.w. een nieuwe massale volksverhuizing richting de Heizel (op woensdag 1 mei 2019) ligt in het vizier.

Uiteraard zullen we met de Blue-White Indians Gavere ook in 2019 van de partij zijn om de verplaatsingen te maken met onze favoriete voetbalploeg, en we hopen uiteraard om ook op 1 mei 2019 jullie in groten getale naar de Heizel te mogen brengen !