2/10/2017: Ons jaarlijks eetfestijn komt er aan: schrijf je nu in !

Op zondag 22 oktober 2017 is het weer zover: dan organiseren we met de Blue-White Indians Gavere ons tiende eetfestijn

Voor deze jubileumeditie serveren we côte à l'os à volonté. Maar indien je dit wenst, kan je ook kiezen voor vol-au vent.

Naar jaarlijkse gewoonte heeft ons eetfestijn plaats in het G.O. (zaal) Racing, gelegen op de Markt 20 te Gavere.

De leden en sympathisanten kunnen aanschuiven aan het buffet tussen 11u30 en 14u30. Zoals eerder reeds aangehaald, kunnen jullie kiezen uit volgende gerechten:

- Côte à l'os à volonté (18€ voor volwassenen / 10€ voor kinderen van 4 t.e.m. 11 jaar )
- Vol-au-vent (15€ voor volwassenen / 8€ voor kinderen van 4 t.e.m. 11 jaar)

Dit alles wordt geserveerd met frietjes en koude groenten.

Er is eveneens mogelijkheid om te kiezen voor een vegetarisch gerecht.

Kaarten zijn te verkrijgen in ons lokaal (Café Kleinen Breughel), of bij één van de bestuursleden. Voor inlichtingen en inschrijvingen kan u eveneens terecht op het centrale GSM-nummer (0475/50.16.91) of op ons e-mail adres (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Waarom organiseren we dit eetfestijn? Als supportersvereniging leggen we bussen in voor alle verplaatsingen van onze geliefde voetbalclub. Over het ganse seizoen genomen, betekent dit een kost van om en bij de 10.000€ . Omdat de bijdragen van de meereizende supporters vaak niet voldoende zijn, is het voor ons een noodzaak om dergelijk evenement te organiseren. Bijgevolg hopen we te kunnen rekenen op de massale aanwezigheid van onze leden en sympathisanten.

Wij danken jullie alvast voor jullie aanwezigheid en steun !

 

15/07/2017: Klaar voor het nieuwe seizoen ? Lid worden ... of lidmaatschap hernieuwen

De Buffalo's zijn reeds begonnen aan hun voorbereiding op het nieuwe seizoen, en ze stomen zich klaar voor de start van de competitie. Op zondag 30 juli gaat die van start met een uitwedstrijd op Sint-Truiden (wedstrijd om 18u). Voor meer info, zie een ander artikel op de site ...

In de afgelopen weken ontvingen we reeds heel wat vragen omtrent het lidmaatschap voor het nieuwe seizoen, of hernieuwing ervan.

Iedereen die dat wenst, kan lid worden van onze club. Het lidgeld voor dit seizoen is onveranderd gebleven tov. vorig seizoen, en bedraagt 20€ . Het lidmaatschap biedt uiteraard een aantal voordelen. Zo ...

- heb je, bij inschrijving voor een verplaatsing, steeds voorrang op niet-leden ingeval er meer inschrijvingen zouden zijn dan beschikbare plaatsen / tickets
-
betaal je een lagere prijs voor de bus (na 4 verplaatsingen reeds terugbetaald)
-
kan je af en toe genieten van een extra aanbieding of promotie

Hoe het lidgeld betalen? Dat kan ...

- door overhandiging van het lidgeld aan één van de bestuursleden
- door overschrijving op het rekeningnummer van de club: BE45 8902 2405 6489 (gelieve dan volgende mededeling te doen: 'Lidgeld BWI Gavere 2017-2018' + jouw naam)
- door betaling bij de eerstvolgende verplaatsing die je meemaakt (gelieve, in dit geval, bij inschrijving voor de verplaatsing aan te geven dat je ook lid wenst te worden of jouw lidmaatschap wenst te hernieuwen)

Het bestuur van de Blue-White Indians Gavere kijkt er naar uit om jullie in het komende seizoen massaal te mogen verwelkomen tijdens één van onze verplaatsingen met de Buffalo's. En uiteraard hopen we op heel wat overwinningen met de Buffalo's, en vele mooie momenten in de vaderlandse competitie en ook in Europa.

 

03/07/2017: Jullie waren fantastisch ... 1000x bedankt !!!

Het zit erop. Afgelopen zaterdag (1 juli) mochten we Les Folles de Gand ontvangen in een goed gevulde zaal Racing te Gavere.

En of het een succes was ... Het gezelschap bracht een schitterend spektakel en zorgde voor een fantastische sfeer. Dat het dak er net niet af ging, had ongetwijfeld te maken met het 'begrensde' geluid.

We zagen dat het goed was!  Het publiek genoot, en achteraf mochten we heel wat positieve reacties ontvangen. De conclusie was dan ook heel eenvoudig: volgend jaar komend Les Folles de Gand terug naar Gavere.

Bedankt aan alle aanwezigen om er een fantastische avond van te maken.

Onze uitdaging is duidelijk: de volgende editie wordt nog beter !!!