8/1/2018: R. Antwerp F.C. - KAA Gent : schrijf je snel in!

Onze eerste verplaatsing in dit nieuwe jaar is er alvast één die tot de verbeelding spreekt: op woensdag 24 januari nemen de Buffalo's het op tegen Royal Antwerp F.C., oftewel The Great Old. De wedstrijd start om 20u30.

Voor deze wedstrijd geldt, zoals verwacht, COMBIREGELING . Meereizen met een erkende supportersclub is m.a.w. een must. Let op: we beschikken slechts over een 35-tal tickets.

De prijzen zijn als volgt:

16 jaar en ouder: ticket 21€ + bus 10.5€ + drank 4.5€ = 36€ (niet-leden betalen 5€ meer)
-16 jaar: ticket 6€ + bus 5.5€ + drank 4.5€ = 16€ (zelfde prijs voor niet-leden)

Inschrijven kan tot en met zaterdag 19 januari. Uiteraard zullen, zoals ons reglementen het voorschrijven, leden voorrang krijgen op niet-leden.

Gelieve in te schrijven via mail of via de online applicatie op deze website.

Op de dag van de wedstrijd komen we samen rond 17u50 in ons lokaal, café Kleine Breughel te Gavere (in de Scheldestraat, bij Eddy en Nathalie).

 

8/01/2018: Nieuwe richtlijnen bij inschrijvingen voor verplaatsingen

Allereerst willen we onze leden en sympathisanten het allerbeste toewensen voor het jaar 2018 ! In de eerste plaats een goede gezondheid, maar ook veel geluk en voorspoed op privé en professioneel vlak ...

Om in de toekomst misverstanden te vermijden bij inschrijvingen voor verplaatsingen, willen we aan onze leden en sympathisanten vragen om in te schrijven hetzij via e-mail, hetzij via de online applicatie op deze website.

Inschrijvingen via sociale media zullen niet meer aanvaard worden. Ook zal er niet meer worden rondgegaan (tijdens een busverplaatsing) met de lijst voor de volgende wedstrijd omdat we reeds meermaals hebben ervaren dat sommigen nadien vergeten zijn dat ze zich hebben ingeschreven, en bijgevolg niet komen opdagen.

Wij danken u voor het begrip.

 

Het bestuur

 

03/07/2017: Jullie waren fantastisch ... 1000x bedankt !!!

Het zit erop. Afgelopen zaterdag (1 juli) mochten we Les Folles de Gand ontvangen in een goed gevulde zaal Racing te Gavere.

En of het een succes was ... Het gezelschap bracht een schitterend spektakel en zorgde voor een fantastische sfeer. Dat het dak er net niet af ging, had ongetwijfeld te maken met het 'begrensde' geluid.

We zagen dat het goed was!  Het publiek genoot, en achteraf mochten we heel wat positieve reacties ontvangen. De conclusie was dan ook heel eenvoudig: volgend jaar komend Les Folles de Gand terug naar Gavere.

Bedankt aan alle aanwezigen om er een fantastische avond van te maken.

Onze uitdaging is duidelijk: de volgende editie wordt nog beter !!!