28/10/2017: We gaan naar de kerstmarkt van Aken: schrijf je nu in !!!

Duitsland is om een aantal dingen bekend. Sportliefhebbers kennen het land van ‘die Mannschaft’. Autoliefhebbers van merken als BMW of Mercedes. Iedereen weet wat een typisch Duitse ‘bratwurst’ is. En eigenlijk heeft ook wel iedereen van de befaamde Duitse kerstmarkten gehoord. En dat is niet voor niets. Duitsland is wellicht wel het land bij uitstek om de kerstsferen op te snuiven. De kerstmarkten zijn, hoe groot of klein ze ook zijn, altijd perfect georganiseerd. Het eten is er altijd geweldig en de sfeer tot in de puntjes verzorgd.

Reeds geruime tijd dromen we ervan om voor onze leden en sympathisanten een uitstap naar een kerstmarkt in Duitsland te organiseren. Dit jaar maken we die droom waar: op zaterdag 25 november trekken we met een luxe autocar naar de kerstmarkt van Aken.

De kerstmarkt van Aken is in 2016 verkozen in de top tien van Europa's beste kerstmarkten. De stad maakt er een erezaak van om op zijn kerstmarkt unieke artikelen aan te bieden, uiteraard zijn ook de klassiekers aanwezig en de geuren leiden je onmiddellijk naar de Bratwurst en glühwein standjes. Elk jaar opnieuw zijn er ongeveer 1.5 miljoen bezoekers die de Akense kerstmarkt bezoeken.

We vertrekken rond 9u uit Gavere (aankomst te Aken rond het middaguur). De terugreis naar Gavere is pas voorzien na 21u, zodat jullie ruimschoots de gelegenheid krijgen om te genieten van de sfeervol versierde markt die ieder jaar weer georganiseerd wordt rondom het stadhuis en de beroemde Dom.

Wij voorzien voor deze uitstap een richtprijs van 30 € per persoon (prijs voor de busreis).

Interesse om mee te gaan? Aarzel dan niet om je in te schrijven, want vol is vol! Inschrijven kan bij één van de bestuursleden, via mail ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ) of via ons centrale GSM-nummer ( 0475/50.16.91 )

Kortom: een uitstap om niet te missen, en eens iets anders dan de traditionele voetbal-verplaatsingen. We kijken alvast uit naar deze trip, en hopen jullie massaal te mogen verwelkomen voor een uitstap naar één van de mooiste kerstmarkten …

 

15/07/2017: Klaar voor het nieuwe seizoen ? Lid worden ... of lidmaatschap hernieuwen

De Buffalo's zijn reeds begonnen aan hun voorbereiding op het nieuwe seizoen, en ze stomen zich klaar voor de start van de competitie. Op zondag 30 juli gaat die van start met een uitwedstrijd op Sint-Truiden (wedstrijd om 18u). Voor meer info, zie een ander artikel op de site ...

In de afgelopen weken ontvingen we reeds heel wat vragen omtrent het lidmaatschap voor het nieuwe seizoen, of hernieuwing ervan.

Iedereen die dat wenst, kan lid worden van onze club. Het lidgeld voor dit seizoen is onveranderd gebleven tov. vorig seizoen, en bedraagt 20€ . Het lidmaatschap biedt uiteraard een aantal voordelen. Zo ...

- heb je, bij inschrijving voor een verplaatsing, steeds voorrang op niet-leden ingeval er meer inschrijvingen zouden zijn dan beschikbare plaatsen / tickets
-
betaal je een lagere prijs voor de bus (na 4 verplaatsingen reeds terugbetaald)
-
kan je af en toe genieten van een extra aanbieding of promotie

Hoe het lidgeld betalen? Dat kan ...

- door overhandiging van het lidgeld aan één van de bestuursleden
- door overschrijving op het rekeningnummer van de club: BE45 8902 2405 6489 (gelieve dan volgende mededeling te doen: 'Lidgeld BWI Gavere 2017-2018' + jouw naam)
- door betaling bij de eerstvolgende verplaatsing die je meemaakt (gelieve, in dit geval, bij inschrijving voor de verplaatsing aan te geven dat je ook lid wenst te worden of jouw lidmaatschap wenst te hernieuwen)

Het bestuur van de Blue-White Indians Gavere kijkt er naar uit om jullie in het komende seizoen massaal te mogen verwelkomen tijdens één van onze verplaatsingen met de Buffalo's. En uiteraard hopen we op heel wat overwinningen met de Buffalo's, en vele mooie momenten in de vaderlandse competitie en ook in Europa.

 

03/07/2017: Jullie waren fantastisch ... 1000x bedankt !!!

Het zit erop. Afgelopen zaterdag (1 juli) mochten we Les Folles de Gand ontvangen in een goed gevulde zaal Racing te Gavere.

En of het een succes was ... Het gezelschap bracht een schitterend spektakel en zorgde voor een fantastische sfeer. Dat het dak er net niet af ging, had ongetwijfeld te maken met het 'begrensde' geluid.

We zagen dat het goed was!  Het publiek genoot, en achteraf mochten we heel wat positieve reacties ontvangen. De conclusie was dan ook heel eenvoudig: volgend jaar komend Les Folles de Gand terug naar Gavere.

Bedankt aan alle aanwezigen om er een fantastische avond van te maken.

Onze uitdaging is duidelijk: de volgende editie wordt nog beter !!!