13/03/2018: De Playoffs komen er aan ...

Het belooft een druk voorjaar te worden: eind maart starten de Playoffs, die over een periode van iets meer dan anderhalve maand de landskampioen in ons lands hoogste klasse zullen aanduiden. De Buffalo’s hebben nog alle kansen om hoog te eindigen: de titel winnen wordt moeilijk al is er nog een waterkansje, Europees voetbal halen is zeker haalbaar en misschien zelfs een must ...

Er wachten ons de komende weken 5 mooie verplaatsingen (tussen haakjes het startuur van de wedstrijd en het vermoedelijk aantal beschikbare plaatsen voor onze club):

- Op zondag 1 april naar Anderlecht (18u – 30 plaatsen)
-
Op zaterdag 14 april naar Standard (20u30 – 46 plaatsen)
-
Op zondag 22 april naar Charleroi (20u30 – 46 plaatsen)
-
Op donderdag 10 mei (Hemelvaart) naar RC Genk (20u30 – 46 plaatsen)
-
Als afsluiter, op zondag 20 mei naar Club Brugge (18u – 46 plaatsen)

De richtprijs voor deze verplaatsingen bedraagt, voor een volwassene, ongeveer 40 Euro per verplaatsing (tickets zullen ongeveer 25 Euro kosten).

Geïnteresseerden kunnen nu reeds inschrijven voor deze verplaatsingen. Gelieve dit te doen, hetzij online via deze site, hetzij via mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Zoals reeds eerder aangekondigd, worden inschrijvingen via sociale media niet meer aanvaard.

Zoals onze reglementen het voorschrijven, zullen leden voorrang krijgen op niet-leden bij inschrijving. Vermoedelijk zullen we voor een aantal uitwedstrijden ook leden moeten ontgoochelen wegens een grotere vraag dan aanbod.

Weet je nu al welke wedstrijden je wil bijwonen, aarzel dan niet om je in te schrijven. Van zodra we meer info hebben omtrent de verschillende wedstrijden, zullen we hierover communiceren.

 

Met blauwwitte groeten,

Het bestuur

 

8/01/2018: Nieuwe richtlijnen bij inschrijvingen voor verplaatsingen

Allereerst willen we onze leden en sympathisanten het allerbeste toewensen voor het jaar 2018 ! In de eerste plaats een goede gezondheid, maar ook veel geluk en voorspoed op privé en professioneel vlak ...

Om in de toekomst misverstanden te vermijden bij inschrijvingen voor verplaatsingen, willen we aan onze leden en sympathisanten vragen om in te schrijven hetzij via e-mail, hetzij via de online applicatie op deze website.

Inschrijvingen via sociale media zullen niet meer aanvaard worden. Ook zal er niet meer worden rondgegaan (tijdens een busverplaatsing) met de lijst voor de volgende wedstrijd omdat we reeds meermaals hebben ervaren dat sommigen nadien vergeten zijn dat ze zich hebben ingeschreven, en bijgevolg niet komen opdagen.

Wij danken u voor het begrip.

 

Het bestuur

 

03/07/2017: Jullie waren fantastisch ... 1000x bedankt !!!

Het zit erop. Afgelopen zaterdag (1 juli) mochten we Les Folles de Gand ontvangen in een goed gevulde zaal Racing te Gavere.

En of het een succes was ... Het gezelschap bracht een schitterend spektakel en zorgde voor een fantastische sfeer. Dat het dak er net niet af ging, had ongetwijfeld te maken met het 'begrensde' geluid.

We zagen dat het goed was!  Het publiek genoot, en achteraf mochten we heel wat positieve reacties ontvangen. De conclusie was dan ook heel eenvoudig: volgend jaar komend Les Folles de Gand terug naar Gavere.

Bedankt aan alle aanwezigen om er een fantastische avond van te maken.

Onze uitdaging is duidelijk: de volgende editie wordt nog beter !!!