13/03/2018: De Playoffs komen er aan ...

Het belooft een druk voorjaar te worden: eind maart starten de Playoffs, die over een periode van iets meer dan anderhalve maand de landskampioen in ons lands hoogste klasse zullen aanduiden. De Buffalo’s hebben nog alle kansen om hoog te eindigen: de titel winnen wordt moeilijk al is er nog een waterkansje, Europees voetbal halen is zeker haalbaar en misschien zelfs een must ...

Er wachten ons de komende weken 5 mooie verplaatsingen (tussen haakjes het startuur van de wedstrijd en het vermoedelijk aantal beschikbare plaatsen voor onze club):

- Op zondag 1 april naar Anderlecht (18u – 30 plaatsen)
-
Op zaterdag 14 april naar Standard (20u30 – 46 plaatsen)
-
Op zondag 22 april naar Charleroi (20u30 – 46 plaatsen)
-
Op donderdag 10 mei (Hemelvaart) naar RC Genk (20u30 – 46 plaatsen)
-
Als afsluiter, op zondag 20 mei naar Club Brugge (18u – 46 plaatsen)

De richtprijs voor deze verplaatsingen bedraagt, voor een volwassene, ongeveer 40 Euro per verplaatsing (tickets zullen ongeveer 25 Euro kosten).

Geïnteresseerden kunnen nu reeds inschrijven voor deze verplaatsingen. Gelieve dit te doen, hetzij online via deze site, hetzij via mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Zoals reeds eerder aangekondigd, worden inschrijvingen via sociale media niet meer aanvaard.

Zoals onze reglementen het voorschrijven, zullen leden voorrang krijgen op niet-leden bij inschrijving. Vermoedelijk zullen we voor een aantal uitwedstrijden ook leden moeten ontgoochelen wegens een grotere vraag dan aanbod.

Weet je nu al welke wedstrijden je wil bijwonen, aarzel dan niet om je in te schrijven. Van zodra we meer info hebben omtrent de verschillende wedstrijden, zullen we hierover communiceren.

 

Met blauwwitte groeten,

Het bestuur