8/9/2019: Zulte-Waregem - KAA Gent : schrijf je nu in!

We staan voor drukke tijden qua verplaatsingen. In de komende weken wachten ons een aantal mooie uitwedstrijden, er is de bekerwedstrijd, en dan zijn er uiteraard ook nog onze Europese wedstrijden. Weldra volgt meer info hierover …

We beginnen onze reeks dus op zondag 22 september met onze dichtste verplaatsing, nl. die naar Zulte-Waregem. De wedstrijd start om 20u.

Voor deze wedstrijd geldt COMBIREGELING ! Supporters zijn maw. verplicht om de verplaatsing te maken met één van de erkende supportersclubs ...

Wil je deze verplaatsing meemaken met de Blue-White Indians Gavere, aarzel dan niet om je in te schrijven.

De prijzen zijn als volgt:

Volwassenen (vanaf 16j.): ticket 21€ + bus 10.5€ + drank 4.5€ = 36€ (niet-leden betalen 5€ meer)
-16 jaar: ticket 11€ + bus 5.5€ + drank 4.5€ = 21€ (zelfde prijs voor niet-leden)

Inschrijven voor deze verplaatsing kan tot en met woensdag 18 september om 16u. Je kan dit doen via de gekende kanalen (online via de website, via e-mail). Gelieve bij inschrijving de namen door te geven van de personen die meegaan, evenals de leeftijd indien jonger dan 16 jaar.

Voor deze wedstrijd krijgen we traditiegetrouw veel aanvragen. Aarzel dus niet om je in te schrijven indien je mee wil gaan.

Op de dag van de wedstrijd komen we samen rond 18u00 in ons lokaal, café Kleine Breughel te Gavere (bij Eddy en Nathalie, in de Scheldestraat).