12/9/2019: Met Blue-White Indians Gavere Europa in: ga je mee?

Binnenkort trekken we met de Buffalo's Europa in. En ook al kwamen er geen absolute toppers uit de trommel, we komen terecht in een reeks met sportieve mogelijkheden, en bovenal met twee verplaatsingen waarvoor we met de Blue-White Indians Gavere een bus kunnen inleggen.

Op donderdag 7 november trekken we naar het Duitse Wolfsburg, een club die we eveneens in 2016 bekampten, zij het toen in de Champions League. Voor deze verplaatsing voorzien we een formule waarbij we op donderdagochtend (rond 9u) vanuit Gavere zullen vertrekken richting Wolfsburg. Na de wedstrijd (match is om 21u) rijden we terug naar Gavere. Aankomst te Gavere is voorzien op vrijdagochtend rond 7u30.
De busprijs voor deze trip bedraagt ongeveer 80€ per persoon (ticket niet inbegrepen - prijs nog niet gekend op dit moment). Maaltijden en dranken dienen zelf betaald te worden.

Op donderdag 28 november wacht ons de verplaatsing naar Saint-Etienne, een trip van een goede 800km. De wedstrijd zelf start reeds om 19u. We opteren hier voor een trip met één overnachting op basis van kamer met ontbijt (vertrek te Gavere op donderdagochtend rond 4u). Omdat op de dag van de wedstrijd eveneens een ander groot evenement plaats heeft in de stad, waardoor quasi alle overnachtingsfaciliteiten reeds zijn ingenomen, zal er overnacht worden in de buurt van Lyon (Best Western Hotel of gelijkwaardig). Na het ontbijt op vrijdagochtend rijden we terug richting Gavere, waar we 's avonds zullen aankomen …
De prijs voor de busreis en de overnachting bedraagt, afhankelijk van het aantal deelnemers, tussen 170€ en 215€ per persoon (exclusief ticket voor de wedstrijd). Ook hier zijn maaltijden en dranken  (behalve het ontbijt)  niet inbegrepen. Bovenstaande prijzen zijn gebaseerd op een tweepersoonskamer. Wens je een single kamer, dan wordt een supplement van 40€ aangerekend.

Voor beide verplaatsingen werken we samen met de busmaatschappij Scheldevallei, waarmee we in het verleden reeds naar Wolfsburg en naar Londen (Wembley) trokken. De maatschappij staat garant voor het aanbieden van busreizen in comfortabele bussen. Bovendien worden per bus 2 chauffeurs ingezet, waardoor we niet geconfronteerd worden met verplichte rusttijden ...

Heb je interesse om één of beide verplaatsingen mee te maken met de Blue-White Indians Gavere, gelieve dan zo snel mogelijk een seintje te geven via mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Van zodra we weten dat er voldoende interesse is, kunnen we de genomen opties gaan bevestigen bij de busmaatschappij.

Eerstdaags verwachten we meer info te ontvangen omtrent de tickets. Volgens de afspraken tussen KAA Gent en de Supportersfederatie gaat het grootste deel van de tickets naar de clubs, en we verwachten voldoende tickets te ontvangen zodat we voor elk van beide verplaatsingen een bus kunnen inleggen.

We houden jullie alvast verder op de hoogte.