2/10/2017: Ons jaarlijks eetfestijn komt er aan: schrijf je nu in !

Op zondag 22 oktober 2017 is het weer zover: dan organiseren we met de Blue-White Indians Gavere ons tiende eetfestijn

Voor deze jubileumeditie serveren we côte à l'os à volonté. Maar indien je dit wenst, kan je ook kiezen voor vol-au vent.

Naar jaarlijkse gewoonte heeft ons eetfestijn plaats in het G.O. (zaal) Racing, gelegen op de Markt 20 te Gavere.

De leden en sympathisanten kunnen aanschuiven aan het buffet tussen 11u30 en 14u30. Zoals eerder reeds aangehaald, kunnen jullie kiezen uit volgende gerechten:

- Côte à l'os à volonté (18€ voor volwassenen / 10€ voor kinderen van 4 t.e.m. 11 jaar )
- Vol-au-vent (15€ voor volwassenen / 8€ voor kinderen van 4 t.e.m. 11 jaar)

Dit alles wordt geserveerd met frietjes en koude groenten.

Er is eveneens mogelijkheid om te kiezen voor een vegetarisch gerecht.

Kaarten zijn te verkrijgen in ons lokaal (Café Kleinen Breughel), of bij één van de bestuursleden. Voor inlichtingen en inschrijvingen kan u eveneens terecht op het centrale GSM-nummer (0475/50.16.91) of op ons e-mail adres (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Waarom organiseren we dit eetfestijn? Als supportersvereniging leggen we bussen in voor alle verplaatsingen van onze geliefde voetbalclub. Over het ganse seizoen genomen, betekent dit een kost van om en bij de 10.000€ . Omdat de bijdragen van de meereizende supporters vaak niet voldoende zijn, is het voor ons een noodzaak om dergelijk evenement te organiseren. Bijgevolg hopen we te kunnen rekenen op de massale aanwezigheid van onze leden en sympathisanten.

Wij danken jullie alvast voor jullie aanwezigheid en steun !